måndag 9 april 2012

Västgötska gårdsbutiker och kaféerHämtat från Isaberg Förlags hemsida:

Det Västergötland där stenåldersmänniskor för tusentals år sedan trampade upp stigar på den bördiga slätten eller sökte sin jaktlycka längs sjöarnas stränder, bjuder idag besökare på en sällsam samling av gårdsbutiker & kaféer. Följ med till herrgård och sommarslott, till sedan länge övergivna gårdar och bortglömda torp. Lär känna dess invånare och smaka på vad de har att erbjuda. Känn hur historiens vindar sveper över landskapet där du går.  
I Västgötska gårdsbutiker & kaféer får vi möte människor som tagit tlilvara på det som tiden lämnat åt sitt öde och förvandlat det till något levande och äkta. Resan kryddas med en härlig blandning av recept. 
En ny titel i serien, den första "Halländska gårdbutiker & kaféer" kom våren 2011 och vann förstapris i Svenska Måltidsakademins tävling.

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att du orkar skriva igen och gratulerar till den nya boken, den landar snart i en bokhylla nära mig! Hälsa familjen och lycka till med skrivandet, jag tittar in så ofta jag kan och uppskattar ditt sätt att skriva. Kram Therese

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Therese! Kul att du hittat hit igen! Tack för att du läser och gillar :-) Jag ska försöka blogga lite oftare nu än tidigare, det är åtminstone tanken. Ja, nya boken är verkligen på gång nu och det ska bli spännande att se om den får ett lika fint mottagande som den första. Det är faktiskt lite pirrigt. Hälsa din fina familj! Kram!

      Radera