fredag 7 oktober 2011

Stressad? Inte då...

Veckan som gått sedan barnens Gudmor åkt tillbaka till det stora landet i väster har ägnats åt allt det som jag skjutit upp under tiden hon var här. Det känns som om jag inte gjort annat än suttit i telefon och bokat in diverse "besök" för mig och barnen de senaste dagarna. Kort sammanfattning:

Tid i diverse telefonköer denna vecka: ca 4,5 timmar
Tid lagd på att jaga personer som lovat återkomma till mig med information men inte gjort det: har tappat räkningen
Antal personer som måste jagas på nytt då de inte "återkopplar" trots löfte om detta: ett styck förskolerektor och ett styck öronmottagning
Antal inbokade "läkarbesök" som ska klaras av i höst: 6 (i skrivande stund alltså, det blir säkert fler med tiden...)
Antal övriga inbokade "besök" och kurser: Jösses! Den som det visste...

Pust och stön! Är det att undra på att man känner sig en smula stressad...?

Det här är det tänkt att vi ska hinna klara av i höst förutom allt det vanliga som att sova, äta och leva vill säga: ortopeden inklusive höftröngten för lilltjejen, hjärtultraljud för lillkillen, öronkontroll för båda, hörselundersökning för lillkillen, 3-årskontroll hos barnspecialistläkaren, minst ett besök på ortopedtekniska (troligtvis flera), de vanliga BVC-besöken, uppföljningsmöten med förskolan, diverse möten med specialpedagog och annan habiliteringspersonal, teckenkurs för mamma, motorik- och kommunikationskurs samt bassängträning för lillkillen, babysim för båda barnen samt ett styck 3-årskalas.

Jag upprepar: Pust och stön!

Och mitt i allt detta ska jag hinna med att skriva klart åtminstone en bok. Tur är väl det för annars vet jag inte vad jag hade gjort :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar